Tema: Från skam till frimodighet

Varmt välkommen på kvinnokonferens till Ekenäs i april! I en värld där så mycket vill trycka ner oss har vi valt att fokusera på temat “Från skam till frimodighet” – vi tror att Gud erbjuder varje kvinna frihet och frimodighet på livets alla områden!

Huvudtalare är Lilian Lytz, som har undervisat i församlingar och på konferenser i många år och som för närvarande är föreståndare i Vörå frikyrka.

Övriga talare är Marica Enlund från Sibbo och Bianca Ortiz Holmberg från Betesda Church i Ekenäs. Dessutom har vi flera seminarier på lördag och givetvis tid för att möta Gud i lovsång och bön och möta varandra vid mat- och kaffebordet. Vi ser fram emot att träffa dig i Ekenäs i april! /Planeringsteamet Barbro Holmberg, Iselin Nylund och Bianca Ortiz Holmberg

Anmälan är öppen! Anmäl dig senast söndag 7 april via länken: https://forms.gle/hJPPBZZVKUyifGEY7 Följ oss även på Facebook för uppdateringar och mer information.

För vem? Kvinnor i alla åldrar

När? 12–14 april 2024

Var? Betesda Church, Raseborgsvägen 9, Ekenäs

Pris: 50 euro (betalas på plats kontant, med kort eller via Mobile Pay)

Anmälan: Senast söndag 7 april via länken: https://forms.gle/hJPPBZZVKUyifGEY7

Preliminärt program

Fredag 12 april
19.00 Kvällsmöte (Bianca Ortiz Holmberg)
21.00 Kvällste

Lördag 13 april
11.00 Brunch
12.30 Eftermiddagsmöte (Lilian Lytz)
14.00 Kaffe Seminarier:
15.00 Pass 1: Klädstil och hållbar konsumtion (Elsa Hietanen) eller “Planterad vid vattenbäckar” (Christa Sundman (f.d. Katter)
16.00 Pass 2: Klädstil och hållbar konsumtion (Elsa Hietanen) eller ”Livets andra halvlek” (Lilian Lytz) Egen tid
17.00 Middag
18.30 Kvällsmöte (Marica Enlund)
20.00 Kvällste

Söndag 14 april
10.30 Gudstjänst med hela församlingen (Lilian Lytz) After Church Café

Tyvärr har vi inte möjlighet att ordna logi för deltagarna, så för dig som eventuellt behöver logi kan vi rekommendera booking.com, där de flesta inkvarteringsmöjligheter i Ekenäs och Karis finns tillgängliga.

#

Comments are closed