Stor nyhet

I vår nya kyrka kommer vi att skapa en fantastiskt gudstjänstsal med plats för 200 personer och stora utrymmen för vårt ” After Church Café”. Äntligen får vi ordentliga utrymmen för vårt barn och ungdomsarbete och som bonus får vi en egen gymnastiksal. Vi är igång med planeringsarbetet och vi har redan startat renoveringsarbetet. Viktigt att påpeka är att vår gamla kyrka kommer att finnas kvar i vår användning och det finns inga planer på att sälja den. Som viktig information vill vi också berätta att hela det här köpet har finansierats med pengar från vårt byggnadskonto som vi sparat ihop och genom donationer vi fått.

Byggkonto: FI2741700010133649

Gud välsigne er!

Här kan ni titta på en video från den blivande kyrkbyggnaden: https://www.dropbox.com/s/epfacn7gybj26a1/Ny%20kyrka%20-%20HD%20720p.mov?dl=0

#

Comments are closed