Välkommen på Betesda churchs församlingsläger på Sjömansro!

Efter en paus i fjol är det – roligt nog – igen dags för församlingsläger! Hoppas du kan komma med! Lägret hålls den 6 till 8 september 2019 på lägergården Sjömansro i Lappvik, Hangö. Adressen är Hamnvägen 38-40.

Lägret börjar med anmälan, betalning och inkvartering i rummen mellan kl. 16.00 och 17.30 på fredag. Lägret kan betalas med kontanter eller betalkort. Middag serveras mellan kl. 17.00 och 18.30 på fredag. Lägret avslutas på söndag med lunch efter gudstjänsten kl. 10.30, då det också blir dopförrättning.

Det blir program av olika slag – till exempel workshops, lovsång, grillning, spexkväll och bastukvällar. Men det finns också tid för att ta det lugnt och träffa folk. Så du är välkommen oberoende av vilken årsmodell du är.

Det är helpension och PRISET för lägret är 40 euro för vuxna, 25 euro för ungdomar mellan 15 och 18 år, 15 euro för barn mellan 4 och 14 år och 0 euro för barn mellan 0 och 3 år. Om man inte sover på Sjömansro är prisen 5 euro lägre, förutom småbarnspriset, som redan ligger på noll. Den som äter endast efter söndagsgudstjänsten, betalar 4 euro för lunchen.

Anmäl dig senast söndag 1 september 2019 genom att trycka HÄR och sedan fylla i webbformuläret eller på en anmälningslista i kyrkan. Är det något du funderar på, eller om du vill hjälpa till med något på lägret, så kan du kontakta lägerfixaren Robin Lindberg på mobilnumret 044 25 73 419 eller på e-postadressen robin.lindbergATbetesdachurch.fi.

OBS !

Ta med egna sängkläder. Täcken och kuddar finns i sängarna. Om du sover på lägergården, kom ihåg att meddela det i anmälan. Ta med kläder efter väder. Vi är också utomhus. Meddela också om du behöver skjuts till Sjömansro. Om du har hund, kan du nog ha med den på lägret, men tyvärr kan vi inte erbjuda logi för hunden. Nu har du din chans att vara underhållande. Om du vill kan du redan på förhand förbereda dig – ensam eller tillsammans med kompisar – för open stage på lördag kväll!