Tack för välgörenhetskonserten /Konstutställningen fortsätter

Vi vill tacka alla som deltog i förra söndagens välgörenhetskonsert. Vi hade fullt hus och god atmosfär. Konserten gav oss en bra start för genomförandet av projektet. Vi vill det här året hjälpa 25 familjer i vår stad. I cafevåningen i Pingstkyrkan fortsätter Eila Saapunkis konstutställning ”Öppet hus” utställningen är öppen 20.11-5.12 må-to kl. 10-14, lö kl. 10-14. Varmt välkommen!

Göran Skytte talar i Novia / Sö kl. 16 Välgörenhetskonsert

På lördag kl. 16  gästföreläser, den svenske mediakändisen Göran Skytte, i Novia festsal om sin väg till tro. Kvällen är öppen för alla och har fri entre. Arrangörer är: Ekenäs församling, Metodistkyrkan, Missionskyrkan och Ekenäs Pingstkyrka. På söndag kl. 16 är det Välgörenhetskonsert i Ekenäs Pingstkyrka till förmån för ”God Jul Raseborg”. Meverkande. Andreas David Forsberg, Johnny & Freddy och Tribute, karenkör, stadens representant Ulf Heinberg. Varmt välkommen! Fritt inträde men frivillig kollekt tas upp för ändamålet.

Öppet hus, familjegudstjänst och konstutställning

På lördag är det igen dags för öppet hus i Ekenäs Pingstkyrka. Dörrarna är öppna och vi bjuder på varm kakao och bulle, samtal och gemenskap. På söndag är det familjegudstjänst kl. 10 med anledning av farsdag. Medverkande: Inger Nylund, Fredrik Martin, drama, sång och musik, kyrktorg och cafe. På söndag vid kyrktorget öppnar också konstnären Eila Saapunki (på bild) Read more

Välgörenhetskonsert för ”God Jul Raseborg” sö 20.11 kl. 16

Söndagen 20.11 kl. 16 är det igen dags för årets ”God Jul Raseborg” välgörenhetskonsert i Ekenäs Pingstkyrka. Kollekten denna kväll går alltså oavkortat till att hjälpa familjer i behov genom en extra gåva till jul. Projektet förverkligas i samarbete med socialbyrån. Årets artister är Andreas Forsberg. omtyckt sångare från Helsingfors. Johnny Holmberg och en del av Tribute som gör comeback för denna kväll. Tribute står för countrybetonad sång och musik. Vi får också under kvällen lyssna till en karensk kör. Det blir en hälsning/tal från Raseborg stad genom stadsstyrelse orförande Ulf Heinberg Read more

Israel-kväll med besök av Miri Moriah fre 4.11 kl. 19

På fredag 4.11 kl. 19 besöker Miri Moriah från Isreal vår kyrka. Miri immigrerade för många år sen, efter att hon blev änka, från USA till Israel med sina två barn. Där grundade hon organisationen Elijah’s Cup of Mercy, en organisation som bl.a. uppehåller ett barnhem för föräldralösa judiska barn i diasporan, som vill flytta tillbaka till Israel. Med på kvällen i Ekenäs är också Kerstin och Fredrik Ekholm.