Sommarkonferensen 2011 nu ute på nätet

Sommarkonferensen hålls i år den soliga staden Vasa. Så här skriver Sionförsamlingens (Vasa) pastor Stefan Sigfrids: Veckan är fylld av aktiviteter för barn, tonåringar, ungdomar, vuxna och pensionärer. I år kan man till exempel välja mellan flera olika temasamlingar på eftermiddagarna. På kvällarna och förmiddagarna hålls möten och samlingar med talare av högsta klass. Det finns café, utställare, bokhandel och matservering på området. Read more

Barn vill gå i kyrka/Låt barnen komma till mig, sa Jesus

Vi söker för tillfället en barn och ungdomsarbetare som vill arbeta med barn och unga. Anställningen är 25%Från flera håll har jag hört människor beklaga sig över att söndagskolor inte längre fungerer. Man säger att barn har så mycket annat att göra och átt söndagsskola är gammaldags. Förra söndagen besökte över 30 barn vår gudstjänst och söndagskola i Pingstkyrkan. Det verkar som om verkligheten visar något helt annat än det jag tidigare nämde om ointresse för gudstjänst. Nästa söndag kl. 10 är det familjegudstjänst och jag hör Jesus (i mitt inre) säga: Låt barnen kommma till mig.

Välkommen att fira påsk med pingstkyrkan

International Friendship Group Raseborg

På torsdagen kl. 19 inleder vi påskfiandet i Pingstkyrkan med att fira nattvard (gemensamt med övriga frikyrkorna) Andreas Forsbäck, Jonny Forström och Fredrik Martin medverkar. På långfredagen kl. 11 firar vi gudstjänst i Hangö tillsammans med finska pingstkyrkan, Klippv 1. På söndag kl. 10 blir det festgudstjänst med besök av den karenska pastorn Las Sio. Vi får också höra en karenkör, Linda Bergman och så blir det asiatisk mat. Låt oss fira Jesu uppståndelse.